De mystiske restaurant­anmelderne avslører sine hemmeligheter

Restauranteiere og lesere både elsker og hater dem. Nå åpner de anonyme restaurantanmelderne seg om hemmerlighetskremmeriet - og det de ikke kunne skrive.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Den indiske restauranten har sluppet inn en trojansk hest, men vet det ikke selv ennå.

Hvordan kan de vite det, de likner jo et helt vanlig par, der de sitter ved restaurantbordet en vanlig hverdagskveld ... og, vent litt. Googler de menyen under bordet?

- Det er blitt litt lettere nå som alle restaurantene har menyene på nett. Da slipper vi å huske og notere alle ingrediensene, sier Robinson og laster ned menyen i skjul.

Den like anonyme og kjønnsløse kompanjon­gen Fredag hever mobiltelefonen over tallerkenen, knipser et bilde for å huske kombinasjonen på tallerkenen.

- I dag legger veldig mange ut bilder av det de spiser på sosiale medier, det er ingen som reagerer på at vi fotograferer maten.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn