Du leser nå Dagbladet Pluss

De søte små

Går det an å ha barneselskap uten å la barna drukne i sukker?

Fakta på bordet: Eksperimentet kunne slått helt feil. Men det går an å gjennomføre en tilnærmelsesvis sukkerfri barnebursdag.
Fakta på bordet: Eksperimentet kunne slått helt feil. Men det går an å gjennomføre en tilnærmelsesvis sukkerfri barnebursdag.Vis mer

Barneselskapet er over. I to timer har lydnivået vært høyere enn på en Metallica-konsert, rotet i stua er verre enn da det hadde vært innbrudd av to junkier i amfetaminrus, og jeg er like utslitt som om jeg skulle ha vært med på Birken.

Men én ting er annerledes: Barna. De er slitne, som seg hør og bør etter å ha blitt gjort stas på. Og fornøyde, virker det som. Bursdagsbarnet gløder, av oppmerksomheten, og i skinnet fra de aggressivt fargerike gavene. Forskjellen ligger i hva som ikke skjer. Idet de blir hentet i tur og uorden, er det ingen av dem som slår seg vrang. Ingen begynner å kjekle med hverandre når de står i gangen og kler på seg. De virker — unormalt nok — nokså normale. Selv om de altså har vært på barneselskap.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.