<strong>MAGI MED MEL:</strong> Deigen skal kunne strekkes - langt. Uten huller. Bakelærer Jens Peter Nielsen (t.h.) instruerer Elisabeth Gjelseth (f.v), Elisabeth Holm og Ole Eilertsen..
 Foto: NINA RUUD
MAGI MED MEL: Deigen skal kunne strekkes - langt. Uten huller. Bakelærer Jens Peter Nielsen (t.h.) instruerer Elisabeth Gjelseth (f.v), Elisabeth Holm og Ole Eilertsen.. Foto: NINA RUUD Vis mer

- Deigen skal være tynn som papir, uten huller

Baking har blitt trendy og amatører strømmer til bakekurs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Magasinet): - Deig er som en muskel, den kan briste til slutt. Jens Peter Nielsen står i lokalene til et av landets mest velrenommerte bakerier og ser på en loffdeig - med en konsistens til forveksling lik tyggegummi.

Rundt den danske bakelæreren står 18 læresultne kursdeltakere i alderen 20 til nærmere 70, som har tatt veien hit til bakermester Morten Schakendas bakeri i Lom i Oppland, for å bli med på en 48 timer lang reise i den eldgamle kunsten å bake.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer