Du leser nå Dagbladet Pluss

Deilig øst på beste vest

God mat og hyggelig service er en uslåelig kombinasjon.

Sikker vinner: Nodee er fremdeles en av hovedstadens mest populære spisesteder. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Sikker vinner: Nodee er fremdeles en av hovedstadens mest populære spisesteder. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Det var midt i uka. Men verken ute eller inne var det lett å oppdrive en ledig plass. For så vidt ikke noe nytt, Nodee er i år som i fjor - og åra før - en av hovedstadens mest populære spisesteder. Det er også et sted hvor velkledde, dannede mennesker samles for å nyte eksotiske godbiter inspirert av det japanske, kinesiske, thailandske og vietnamesiske kjøkken.

Robinson og Fredag har hatt et langt og forholdsvis kjærlig forhold til Nodee siden den åpnet for elleve år siden. Litt småkrøll har det vært fra tid til annen, sist gang konkluderte de med at maten stadig var i toppklasse, men at servicen led under dårlig bemanning i forhold til antall gjester. Denne gang syntes ikke det å være noe problem. Uten videre dikkedarer ble Robinson og Fredag geleidet til et bord midt i lokalet, fikk servietter i fanget og menyer i hendene.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.