Den brysomme Frp-mannen

Bokaktuelle Christian Tybring-Gjedde (51) tror innvandringen kan ruinere norsk økonomi.

UT I VERDEN: Christian Tybring-Gjedde på vei til EU-møte i Roma. Fremskrittspartiets forsvarspolitiske talsmann er sterkt opptatt av internasjonal politikk.Foto: Siv Johanne Seglem
UT I VERDEN: Christian Tybring-Gjedde på vei til EU-møte i Roma. Fremskrittspartiets forsvarspolitiske talsmann er sterkt opptatt av internasjonal politikk.Foto: Siv Johanne Seglem Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MAGASINET (Dagbladet): Han omtales som Norges mest utskjelte politiker. Selv opplever Frp-politikeren at hetsen skyldes at han er tolket i verste mening. Nå har Christian Tybring-Gjedde på forespørsel fra Cappelen Damm forlag fått muligheten til å resonnere i fred. Sommeren gikk med til lange, daglige skriveøkter.

Mandag presenteres sluttresultatet for offentligheten. Magasinet har fått lese manuset, der Tybring-Gjedde med statistikk og politisk analyse tegner sitt bilde av hva innvandringen vil bety i framtida.

BLACK WEEK TILBUD - Få Dagbladet Pluss til -50% de neste 6 måneder

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Spar 50%

39,-

Per måned

Totalt 234,- for 6 mnd

*Black Week tilbudet på 234,- gir deg tilgang til Dagbladet Pluss i 6 mnd, og abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (79,- / mnd) etter endt kampanjeperiode.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer