Den brysomme kvinnen

Idrettsprofessor Jorunn Sundgot-Borgen (47) starter gjerne dagen med rumpeøvelser. Så har hun da også alltid vært opptatt av medaljens bakside.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Han eldste her klarte jo å få meg med på langtur i morges, sa Jorunn Sundgot-Borgen (47) og ristet tilsynelatende oppgitt på hodet.

- Er litt snill og tar seg av mora, da, vet du. Og så er det kanskje hyggelig med litt selskap for ham også. Så da løp vi vel sløyfa på 1.20. Jeg vet ikke hvor langt det er, jeg. Vet du, Harald?

Hun roper mot sønnen borte ved ripsbuskene.

- Et sted mellom ti og 15 kilometer, tror jeg.

- Nærmere 15 kilometer, ja. Egentlig pleier jeg jo å jogge maks tre kvarter, bare fordi jeg synes det er deilig. Men nå har jeg ferie. Så da kan jeg gjøre det litt mer. Og så tok vi litt styrke på brygga her etterpå. Bare enkle øvelser. Noen armbøyninger. Sit-ups. Og så litt for rumpa sin del.

- Det er du som leder den delen av treninga?

- Nei, da er det helt individuelt. Sønnen min, han har sitt eget opplegg. Hun på 18 driver med dans, så hun løper gjerne noen bakkedrag i stedet. Og lille Elisabeth tar bare et morgenbad. Hun synes ikke det er så kult å drive med sånn her kjedelig trening, og det er selvfølgelig helt greit, altså.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer