- Den gravende journalistikken har en pris. Vi levde under et konstant høyt konfliktnivå. Det ble rettet søksmål mot oss hele tiden.

Tonje Steinsland har gravd fram saker i 26 år. Det har til tider kostet. 

FORTSETTER: Det blir likevel gjensyn med «Vårt lille land» i 2017. – Folk har lyst til å høre om det ekte livet. Det er helt ufattelig hva vanlige liv inneholder av prøvelser og seire, sier programleder Tonje Steinsland. Her med storpuddelen Wallis.
 Foto: LARS EIVIND BONES
FORTSETTER: Det blir likevel gjensyn med «Vårt lille land» i 2017. – Folk har lyst til å høre om det ekte livet. Det er helt ufattelig hva vanlige liv inneholder av prøvelser og seire, sier programleder Tonje Steinsland. Her med storpuddelen Wallis. Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Intervjuet skulle handle om krisen i TV 2. Om de 350 millioner kronene som måtte spares og 177 årsverkene som måtte bort. «Vårt lille land», dokumentarprogrammet hvor Tonje Steinsland er programleder og redaksjonsleder, ble et av ofrene. «Programmet settes på pause i minst ett år», var den første beskjeden fra ledelsen. Men noen mennesker har utholdenhet som et lokomotiv.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer