- Den gravende journalistikken har en pris. Vi levde under et konstant høyt konfliktnivå. Det ble rettet søksmål mot oss hele tiden.

Tonje Steinsland har gravd fram saker i 26 år. Det har til tider kostet. 

FORTSETTER: Det blir likevel gjensyn med «Vårt lille land» i 2017. – Folk har lyst til å høre om det ekte livet. Det er helt ufattelig hva vanlige liv inneholder av prøvelser og seire, sier programleder Tonje Steinsland. Her med storpuddelen Wallis.
 Foto: LARS EIVIND BONES
FORTSETTER: Det blir likevel gjensyn med «Vårt lille land» i 2017. – Folk har lyst til å høre om det ekte livet. Det er helt ufattelig hva vanlige liv inneholder av prøvelser og seire, sier programleder Tonje Steinsland. Her med storpuddelen Wallis. Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Intervjuet skulle handle om krisen i TV 2. Om de 350 millioner kronene som måtte spares og 177 årsverkene som måtte bort. «Vårt lille land», dokumentarprogrammet hvor Tonje Steinsland er programleder og redaksjonsleder, ble et av ofrene. «Programmet settes på pause i minst ett år», var den første beskjeden fra ledelsen. Men noen mennesker har utholdenhet som et lokomotiv.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer