«Den nye mannen kan ikke steke egg!»

Kvinnegruppe i Bolivia bruker grafitti og humor i kampen mot mannskulturen.

MINI-PRESIDENT: Mujeres Creandos har laget en miniatyrfigur av Bolivias president Evo Morales som ansvarsfull familiefar. I hånda holder han en sopelime, og på ryggen bærer han en baby innsvøpt i en tøyduk på samme vis som landets indianerkvinner bærer sine barn.
MINI-PRESIDENT: Mujeres Creandos har laget en miniatyrfigur av Bolivias president Evo Morales som ansvarsfull familiefar. I hånda holder han en sopelime, og på ryggen bærer han en baby innsvøpt i en tøyduk på samme vis som landets indianerkvinner bærer sine barn. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| LA PAZ, BOLIVIA:      Direkte aksjoner, grafitti og humor. Det er våpnene som kvinnekollektivet Mujeres Creando - Skapende kvinner - har valgt for å forandre et av Latin-Amerikas mest konservative og mannsdominerte samfunn.

«Den nye mannen kan ikke steke egg!», står det på en husvegg i Bolivias hovedstad La Paz.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer