Den store ribbeduellen

Leserne slaktet Viestads ribbe. Nå viser kritikerne hvordan det egentlig skal gjøres.

LESERNE PÅ Dagbladet.no var ikke nådige da Magasinets matspaltist Andreas Viestad laget juleribbe på DagbladetTV.

- En matelsker er du ikke, Andreas Viestad, en matelsker ville aldri torturert en gris på den måten der, sier en av leserne.

- Stakkars ribbe! Du kan ikke brenne ribba sprø med den lille brenneren der, se på bilde da, den er jo svart, ikke sprø, sa en annen.

KNUT MUNTHE OLSEN fra Opplysningskontoret for kjøtt er en av dem som reagerte.

Han tar ribbestekings-problematikken på alvor ved å vise fram sin metode på DagbladetTV. Se videoen øverst i saken, og døm selv!

- Å bruke brenner på svoren er mer dumt enn innovativt, sa Munthe Olsen, og stiller også til nettmøte i Dagbladet.no i dag.

Han mener at dersom man bruker en brenner slik Viestad gjorde på Dagbladet TV på lørdag, får man bare en svidd svor. Det er mulig den blir sprø, men den blir i hvert fall svart.

- Det smaker jo ikke noe godt, sier Munthe Olsen.

Den store ribbeduellen

Denne artikkelen er skrevet av Magasinets nettredaksjon, og ikke publisert i papirutgaven. Har du spørsmål eller kommentarer, send dem til oss på mail.

IKKE SÅNN; MEN SÅNN! Knut Munthe Olsen fra opplysningskontoret for kjøtt har laget ribbe slik han mener den blir best.
OG RESULTATET ser du her.