Den utstøtte

En healer forandret livet til Morten Harket. Men han føler seg fortsatt alene i verden.

En annen verden: Vår største popstjerne har blitt kalt hele Norges tåkefyrste gjennom sine filosofiske betraktninger av universet. Det er som om Harket vet noe vi andre ikke vet. - Jeg er sikker på at folks forståelse av naturen kommer til å endre seg snart, sier han.
En annen verden: Vår største popstjerne har blitt kalt hele Norges tåkefyrste gjennom sine filosofiske betraktninger av universet. Det er som om Harket vet noe vi andre ikke vet. - Jeg er sikker på at folks forståelse av naturen kommer til å endre seg snart, sier han. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Han dytter den siste 50-pencen inn i strømboksen, hører den faller med et klirr, før den eneste lyspæra som fortsatt fungerer sprer et svakt lys i rommet.

Det lukter kattepiss fra gangen. Fukten henger tjukt i leiligheten, kaffeboksen i hjørnet vokser mugg. Han lukker døra bak seg, presser limbåndene på plass langs dørsprekkene og hører trekken hyle etter å komme seg gjennom. Magen skriker etter mat.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer