RØROSKÅL: Den inneholder riktignok ikke kål, men kommer fra Røros og er ifølge Andreas Viestad en gryterett av internasjonal målestokk.
RØROSKÅL: Den inneholder riktignok ikke kål, men kommer fra Røros og er ifølge Andreas Viestad en gryterett av internasjonal målestokk.Vis mer

Denne gryteretten holder internasjonal klasse

Lag Viestads nye favoritt i helga.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

||| «JEG HAR ALLTID elsket virkelig gode gryteretter», skriver Andreas Viestad i sin faste spalte «Det beste jeg vet» i Magasinet i morgen.

Og skal vi tro Magasinets matspaltist, må du ikke til Frankrike eller Italia for å spise en «one pot wonder» i verdensklasse.

I morgendagens utgave av Magasinet viser Andreas Viestad deg hvordan du lager en eksotisk, men rotnorsk rett som kan måle seg med det beste fra utlandet.

«RØROSKÅL ER TRADISJONELL og moderne på samme måte som de andre store gryterettene er det. Ikke frosset i tid, men utenfor tida. Svært stedsbestemt, samtidig som den byr på et skikkelig sveip ut i den store verden», skriver Viestad.

Oppskriften og framgangsmåten på Røroskål kommer i Magasinet i morgen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn