På den vesle vinbaren Bar Lardo i Oslo har de ikke mye mat. De har spekemat fra Indre Oslo Matforedling. Og hvis du ikke vil ha kjøtt, ja, da kan du bestille fisk. Og det er nettopp det jeg gjør. Et par minutter etter får jeg en hel boks med ansjos, veltet over på en fjøl, servert med en halv sitron og litt brød. Det er et lite, veldig salt måltid. Nydelig, vil jeg si. Men den slags som lett gjør at du ender opp ganske tørst, eller, som meg, med å drikke øl i en vinbar. Og det vekker en viss oppsikt. Kvinnen som sitter ved siden av meg, stirrer på brettet med skrekkblandet skrekk.
PRØV PLUSS
1 UKE
1 kr
(Fornyes til 55,-/uke)
1 MÅNED
99 kr
(Fornyes til 99,-/måned)
3 MÅNEDER
249 kr
(Fornyes til 249,-/3måneder)
Vi bryr oss om ditt personvern
dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.