Derfor synes Stoltenberg at det er viktig å snakke sammen

Thorvald Stoltenberg spør gjerne fremmede om de er gift. Det er nok takket være nysgjerrigheten hans.

Samtalepartneren: Nysgjerrighet på andre menneskers liv er ofte nøkkelen til å få i gang en samtale. For er det noe folk kan godt, er det seg selv. Foto: Agnete Brun
Samtalepartneren: Nysgjerrighet på andre menneskers liv er ofte nøkkelen til å få i gang en samtale. For er det noe folk kan godt, er det seg selv. Foto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nylig tilbrakte jeg formiddagen med venting i korridoren på et syke­hus. Ved siden av meg satt en fremmed dame som også ventet. Hun sa ikke et ord, og jeg sa ikke et ord.

Situasjonen virket så unaturlig at jeg spurte om hun var gift og hadde familie. Hun ble overrasket over spørsmålet, men svarte at det hadde hun. Og så var vi i full gang, med en samtale om min familie og hennes familie, gleder, tragedier og planer.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer