Det bor en Suarez i oss alle

Vi kan like det eller ikke, men bittet vårt har gjort oss til siviliserte mennesker. Det spørs om kritikerne av Luis Suárez er like enig.

INNBITT: Luis Suárez i viser tenner i en reklameplakat, som ble mer treffende enn noen kunne ane etter forrige ukes biteskandale i VM.
Foto: NTB SCANPIX
INNBITT: Luis Suárez i viser tenner i en reklameplakat, som ble mer treffende enn noen kunne ane etter forrige ukes biteskandale i VM. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MAGASINET (Dagbladet): Det kom så brått: Uruguay spiller VM-kamp mot Italia. Tilsynelatende ut fra intet strekker Uruguays stjernespiss Luis Suárez (27) hals og fester tennene i skuldra til den italienske forsvarsspilleren Giorgio Chiellini.

Overraskende, ja. Men for dem som kjenner historien til uruguayaneren, som har en fantastisk sesong bak seg i Liverpool, var det ikke helt uventet.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer