«Det er dette som er døden», tenkte Anne Marie Ottersen da hun lå i ambulansen

Hvorfor var hun ikke redd?

LÆRE FOR LIVET: - Jeg har lært at livet ikke er så farlig. Det pleier jeg å si til unge folk - ikke vær redd. Ikke la deg hindre av folka som forteller deg hva som er riktig og galt. Tenk selv. Ting er ikke så vanskelig eller farlig som du tror på forhånd, sier Anne Marie Ottersen. Foto: Jørn H Moen
LÆRE FOR LIVET: - Jeg har lært at livet ikke er så farlig. Det pleier jeg å si til unge folk - ikke vær redd. Ikke la deg hindre av folka som forteller deg hva som er riktig og galt. Tenk selv. Ting er ikke så vanskelig eller farlig som du tror på forhånd, sier Anne Marie Ottersen. Foto: Jørn H Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MAGASINET (Dagbladet): - Nå dør jeg. Det var det jeg tenkte. Du vet ikke hva det er å se døden i øynene før du gjør det.

- Og vet du hva, da begynte jeg å bli misunnelig på alle som levde. «De har livet foran seg», sånne smålige tanker fikk jeg, sier Anne Marie Ottersen (69) som akkurat rekker et innpust før hun fortsetter:

- Når du er ung tror du at du vil skjønne nesten alt når du blir eldre. At du vil forandre deg voldsomt. Men sånn er det ikke. Forhåpentligvis kan og vet jeg litt mer i dag, men jeg føler meg like ung på innsida. Sann mine ord, det vil du også gjøre!

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer