Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

«Det er dette som er døden», tenkte Anne Marie Ottersen da hun lå i ambulansen

Hvorfor var hun ikke redd?

LÆRE FOR LIVET: - Jeg har lært at livet ikke er så farlig. Det pleier jeg å si til unge folk - ikke vær redd. Ikke la deg hindre av folka som forteller deg hva som er riktig og galt. Tenk selv. Ting er ikke så vanskelig eller farlig som du tror på forhånd, sier Anne Marie Ottersen. Foto: Jørn H Moen
LÆRE FOR LIVET: - Jeg har lært at livet ikke er så farlig. Det pleier jeg å si til unge folk - ikke vær redd. Ikke la deg hindre av folka som forteller deg hva som er riktig og galt. Tenk selv. Ting er ikke så vanskelig eller farlig som du tror på forhånd, sier Anne Marie Ottersen. Foto: Jørn H Moen Vis mer

MAGASINET (Dagbladet): - Nå dør jeg. Det var det jeg tenkte. Du vet ikke hva det er å se døden i øynene før du gjør det.

- Og vet du hva, da begynte jeg å bli misunnelig på alle som levde. «De har livet foran seg», sånne smålige tanker fikk jeg, sier Anne Marie Ottersen (69) som akkurat rekker et innpust før hun fortsetter:

- Når du er ung tror du at du vil skjønne nesten alt når du blir eldre. At du vil forandre deg voldsomt. Men sånn er det ikke. Forhåpentligvis kan og vet jeg litt mer i dag, men jeg føler meg like ung på innsida. Sann mine ord, det vil du også gjøre!

- Kroppen er forgjengelig, men sjelen er evig. Du er den du er. Derfor får jeg av og til litt sjokk om morran når jeg ser meg i speilet. Det er ikke meg! Det er jo mora mi!

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

6 MÅNEDER*

KUN I HELGA

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr 180 kroner for et halvt år. 0,33 kr per dag.

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449,-/6 mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE**

PRØV PLUSS

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr for første uke. 0,14 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

ÅR

795 kr

(2,18 kr per dag)

KJØP ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

ÅR 795 kr for et år. 2,18 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (795 kr/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449kr/6mnd) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (55kr/uke) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?