«Det er et sted der du kan smake på nostalgien»

Viestad lager curry i Pondicherry.

«Det er et sted der du kan smake på nostalgien»
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jeg har alltid undret meg over briter og franskmenn som lengter tilbake til kolonitida. De som uten å tenke på imperialismens mange overgrep, sitter med sløret blikk på en veranda et sted i tropene og drømmer seg tilbake til ei tid da alt rundt dem var deres. Kanskje feller de en liten tåre når de minnes forne tiders storhet. Ganske latterlig. Men i mitt stille sinn har jeg misunt dem litt også. Vi har ingen liknende storhet å mimre om. Mine forfedre gravde i jorda og spiste sild.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer