- Det er ikke trakassering å påpeke at kolleger har plagiert

- Det er en plikt.

VIL HA GRANSKNING VED UNIVERSITETET I BERGEN: - Det handler om det svenske og norske høgskolesystemets troverdighet og legitimitet, sier Magnus Petersson i dette debattinnlegget om Rekkedalsaken.Foto av Bergen museum, en del av universitetet: Floflo/Wikimedia Commons
VIL HA GRANSKNING VED UNIVERSITETET I BERGEN: - Det handler om det svenske og norske høgskolesystemets troverdighet og legitimitet, sier Magnus Petersson i dette debattinnlegget om Rekkedalsaken.Foto av Bergen museum, en del av universitetet: Floflo/Wikimedia Commons Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TORSTEN BJÖRKMANS INNLEGG på Dagbladet.no den 25. februar om professor Nils Marius Rekkedals 30-år lange plagiatvirksomhet, er full av faktafeil. Björkman synes å tro at Rekkedal har utelatt «noen» sitater i en bok, at antallet fotnoter i en bok er en garanti for dens vitenskapelige kvalitet og at Rekkedals utelatelser er å anse som «mindre alvorlige».

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer