Du leser nå Dagbladet Pluss

Det er mye god oppdragelse i et godt parforhold

Slik gjør du familien til en trygg flokk.

FAMILIE-FLOKKEN: Noe av det viktigste foreldre gor barna sine, er å vise at de har det godt sammen, skriver artikkelforfatteren. Tegning: LISA AISATO
FAMILIE-FLOKKEN: Noe av det viktigste foreldre gor barna sine, er å vise at de har det godt sammen, skriver artikkelforfatteren. Tegning: LISA AISATOVis mer

«Vi har ikke tid til å være kjærester!», sier mange foreldre jeg møter.

De tror det skal så mye til; at barna må ha konstant oppfølging eller at et kjæresteforhold ikke kan bevares uten hyppig frekvens av romantiske middager og turer for to.

Det er bra for forholdet å ta en tur på kino eller reise bort en helg. Men er dere avhengige av barnevakt for å være kjærester, da er det fare for både dere og barna.[faktaboks, right, six]

I fokuset på foreldrerollen mister mange kjæresteforholdet av syne. De slipper taket i hverandre. Det er trist fordi noe av det fineste barn kan ha, er foreldre som har det bra sammen.

Og noe av det viktigste for voksnes livskvalitet er et godt parforhold. Det gode er at det skal lite til for å skape et familieliv som er stimulerende for både barn, voksne og kjæresteforhold.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.