Det er overraskende hvor mye ruccola man kan bruke uten at det blir for mye

Kan det være middag hvis ingen har dødd?

JORD TIL BORD: Alain Passard er kokken som har endret det franske kjøkken til det grønnere. Han spiser rucolasalat med stor fornøyelse. På bildet ser du tagliatelle med ruccola, kapers og creme fraiche. Foto: Mette Randem
JORD TIL BORD: Alain Passard er kokken som har endret det franske kjøkken til det grønnere. Han spiser rucolasalat med stor fornøyelse. På bildet ser du tagliatelle med ruccola, kapers og creme fraiche. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

At Alain Passard elsker grønnsaker, er en kjent sak. Det er nemlig først og fremst det han er kjent for.

Da mesterkokken på begynnelsen av 2000-tallet bestemte seg for at han var lei alt fokuset på å tilberede «animalsk vev», og la om menyen på sin berømte restaurant L’Arpege i sjuende arron­dissement i Paris til først og fremst å handle om grønnsaker, var det et brudd med en av de mest bestandige klisjeene i det deilige, komplekse, sofistikerte, men også ganske uvanlig klisjéfylte franske kjøkkenet: Det er ikke middag uten at noen har dødd.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer