+ Du leser nå Dagbladet Pluss

- Det er skumlere å gå inn i forhold enn å hoppe i fallskjerm

Komiker Herman Flesvig (27) tror han får andre til å le fordi han selv evner å gråte.

FØLELSESMENNESKE: – Noen mennesker er veldig flate stemningsmessig, ikke alle løfter hendene over hodet når de blir glade. Sånn er ikke jeg. Jeg blir veldig glad og veldig lei meg. Det er min styrke, sier komikeren Herman Flesvig. Foto: Agnete Brun
FØLELSESMENNESKE: – Noen mennesker er veldig flate stemningsmessig, ikke alle løfter hendene over hodet når de blir glade. Sånn er ikke jeg. Jeg blir veldig glad og veldig lei meg. Det er min styrke, sier komikeren Herman Flesvig. Foto: Agnete BrunVis mer

Det verste var følelsen av udugelighet. Herman Flesvig husker hvordan han på videregående kom gråtende til faren sin med et karakterkort som ikke ville ta ham noe som helst sted.- «Hvorfor står det ingen sted at jeg er en bra fyr?»- Hva sa faren din da?Komikeren strekker fram ei hand og stryker hunden som har hoppet opp i sofaen og lagt seg ved siden av ham. Den tilhører Magasinets journalist, men har plassert seg tillitsfullt inntil Flesvig.Også statskanalen har troen på 27-åringen, som sammen med komikerveteran Robert Stoltenberg står for det faste humorinnslaget på «Lindmo».Flesvig – som har 292 000 følgere på Instagram – ble allemannseie da han våren 2016 lastet opp sin første Aksel Hennie-parodi. Videoene der han spiller Hennie og blogger Anna Rasmussen er blant hans mest populære. I tillegg har han utviklet en rekke egne, oppdiktete karakterer.Denne dagen skal han snart gå fra den bemerkelsesverdig strøkne leiligheten sin og ut i strålende solskinn. Møte NRK-makker Mikkel Niva og lage neste episode av deres nye podkast. Klekke ut flere av de lattervekkende Instagram-videoene som tok Flesvig fra en anonym tilværelse på Siggerud til underholdningsguru i selveste Gullrekka.Han regnes som et av de største humortalentene i Norge, og i mai er han kinoaktuell med animasjonsfilmen «Rutete ninja». Flesvig gir stemme til alle de 113 karakterene.Tidligere i år vant han Humorprisen, men det er karakterkortets knusende dom han forteller om nå:- Pappa sa at dette bare er en startfase, at karakterene snart ville bli glemt. Det stemte. Jeg forstår jo at man må ha noe å vise til i jobbintervju eller når man søker studieplass, men jeg mener skolesystemet har for lite fokus på å være et bra menneske. Å være en ålreit fyr, snill med andre, positiv, kreativ og morsom. Man settes i bås.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.