- Det er skumlere å gå inn i forhold enn å hoppe i fallskjerm

Komiker Herman Flesvig (27) tror han får andre til å le fordi han selv evner å gråte.

FØLELSESMENNESKE: – Noen mennesker er veldig flate stemningsmessig, ikke alle løfter hendene over hodet når de blir glade. Sånn er ikke jeg. Jeg blir veldig glad og veldig lei meg. Det er min styrke, sier komikeren Herman Flesvig. Foto: Agnete Brun
FØLELSESMENNESKE: – Noen mennesker er veldig flate stemningsmessig, ikke alle løfter hendene over hodet når de blir glade. Sånn er ikke jeg. Jeg blir veldig glad og veldig lei meg. Det er min styrke, sier komikeren Herman Flesvig. Foto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det verste var følelsen av udugelighet. Herman Flesvig husker hvordan han på videregående kom gråtende til faren sin med et karakterkort som ikke ville ta ham noe som helst sted.- «Hvorfor står det ingen sted at jeg er en bra fyr?»- Hva sa faren din da?Komikeren strekker fram ei hand og stryker hunden som har hoppet opp i sofaen og lagt seg ved siden av ham. Den tilhører Magasinets journalist, men har plassert seg tillitsfullt inntil Flesvig.Også statskanalen har troen på 27-åringen, som sammen med komikerveteran Robert Stoltenberg står for det faste humorinnslaget på «Lindmo».Flesvig – som har 292 000 følgere på Instagram – ble allemannseie da han våren 2016 lastet opp sin første Aksel Hennie-parodi. Videoene der han spiller Hennie og blogger Anna Rasmussen er blant hans mest populære. I tillegg har han utviklet en rekke egne, oppdiktete karakterer.Denne dagen skal han snart gå fra den bemerkelsesverdig strøkne leiligheten sin og ut i strålende solskinn. Møte NRK-makker Mikkel Niva og lage neste episode av deres nye podkast. Klekke ut flere av de lattervekkende Instagram-videoene som tok Flesvig fra en anonym tilværelse på Siggerud til underholdningsguru i selveste Gullrekka.Han regnes som et av de største humortalentene i Norge, og i mai er han kinoaktuell med animasjonsfilmen «Rutete ninja». Flesvig gir stemme til alle de 113 karakterene.Tidligere i år vant han Humorprisen, men det er karakterkortets knusende dom han forteller om nå:- Pappa sa at dette bare er en startfase, at karakterene snart ville bli glemt. Det stemte. Jeg forstår jo at man må ha noe å vise til i jobbintervju eller når man søker studieplass, men jeg mener skolesystemet har for lite fokus på å være et bra menneske. Å være en ålreit fyr, snill med andre, positiv, kreativ og morsom. Man settes i bås.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer