HAVHØST:  Tang og tare er framtidas mat, sies det. Men er det bare å plaske uti og forsyne seg? Og smaker det egentlig godt? Alle foto: Agnete Brun
HAVHØST: Tang og tare er framtidas mat, sies det. Men er det bare å plaske uti og forsyne seg? Og smaker det egentlig godt? Alle foto: Agnete BrunVis mer

Det er sunt, økologisk og trendy. Men funker tang og tare som hverdagsmat?

Vi dro på tangtokt.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Det er en helt vanlig dag på jobben. Kø ved kaffeautomaten, krøll med printeren og en mailinnboks med jevnt tilsig av mer - og ofte - mindre relevant informasjon.

Pling. En innbydelse til ekspertforedraget «Hva gjør svenskene for å beskytte folk mot giftige kjemikalier?».

Pling. Sony Music vil minne om at «Janove» har laget en sang som heter «Verden går til helvete, tralala».

Pling. Rudolfo Rudolph har et «gunstig forslag» og tilbyr klekkelig honorar for en jobb der jeg kan «gjøre besteparten av arbeidet hjemme». Det eneste jeg trenger å gjøre er å trykke på linken han har sendt meg. Så er den der, plutselig.

Pling. En pressemelding om tang og tare. Mer optimistisk på verdens vegne enn Janoves nye låt.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn