Det har dukket opp et nytt faremoment på fortauet

Terror på to hjul.

UTFORDRING: De siste ukene har de elektriske sparkesyklene til utleie dukket opp i flere norske byer. Til glede for noen, men til stor frustrasjon for andre. Har de noe på fortauet å gjøre? Foto: NTB Scanpix
UTFORDRING: De siste ukene har de elektriske sparkesyklene til utleie dukket opp i flere norske byer. Til glede for noen, men til stor frustrasjon for andre. Har de noe på fortauet å gjøre? Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Svisj!»

Han kom fort. Han kom lydløst. Og han var bare et par centimeter fra overarmen min. Jeg skvatt til siden, så forfjamset at jeg ikke engang klarte å komme med et treffende kraftuttrykk. Ikke at det hadde vært noen vits, fartsfantomet hadde allerede sikksakket seg mellom folk på fortauet og var kommet utenfor høreavstand. Fartsglade syklister har vi for lengst vendt oss til. Men denne våren har fortausgjengere fått en ny trussel å forholde seg til. Ja, en motorisert sådan, også. Hold deg fast og se deg over skuldra, for nå kommer el-sparkesykkelen!

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer