Det mest oppsiktsvekkende med Wencke Mühleisen (61) er ikke at hun malte underlivet rødt på scenen

Om mus og menn.

HELT FEMI: Wencke jobber som kjønns- og medieforsker, med forståelser av kjønn og seksualitet i kultur, kunst og medier. I tillegg er hun skribent og forfatter. Foto: JØRN H. MOEN
HELT FEMI: Wencke jobber som kjønns- og medieforsker, med forståelser av kjønn og seksualitet i kultur, kunst og medier. I tillegg er hun skribent og forfatter. Foto: JØRN H. MOEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hun hadde fortrengt det, Wencke Mühleisen. Brevet hun fikk da hun bodde i kunstnerkollektivet i Østerrike. Ikke fordi faren kritiserte at hun praktiserte fri sex, eller at hun hadde lagt livet sitt i hendene på en autoritær kunstner med 750 tilhengere. En sekterisk leder som forkastet kjernefamilien, hadde sex med medlemmene, og som senere skulle bli dømt for seksuell omgang med mindreårige og maktmisbruk.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer