Det skal mye til før jeg blir urolig, men nå føler jeg på usikkerhet for framtida

Uro ved årets slutt.

Illustrasjon: Lisa Aisato
Illustrasjon: Lisa Aisato Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I min levetid har jeg opplevd mye frykt, spesielt knyttet til krig. Men den uroen og usikkerheten for framtida som jeg opplever nå, når jeg snakker med venner og familie, når jeg går på gata og når jeg tar telefonen, den har jeg aldri opplevd før.

Følelsen av uro kom ikke med Donald Trump, men han har personifisert den. Som politiker kommer han med mange påstander som han ikke aner noe om grunnlaget for, og han skaper flere spørsmål enn han gir svar. Dette sprer mer usikkerhet, både hos dem som håper han vil følge opp utspillene sine, og hos oss som håper han ikke vil gjøre det. Det er menneskelig å bli urolig i en verden med så mange ubesvarte spørsmål. Folk ønsker seg overraskelser til jul og bursdager, men i hverdagen vil vi ha færrest mulig av dem.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer