Det store deleproblemet

Nykommeren Asia Aker Brygge er verd å merke seg. Men kjøkkenet må lære seg å regne.

Problemer: Ikke lett å dele når det serveres tre eller fem porsjoner av hver rett. Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Problemer: Ikke lett å dele når det serveres tre eller fem porsjoner av hver rett. Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Vi må vel si oss enige i at oppussingen av Aker Brygge har vært vellykket?

Fredag nikket.

- Og det var på høy tid. Og jaggu har det ikke også dukket opp nye spisesteder som heller ikke er å kimse av.

For et par uker siden besøkte Robinson og Fredag Jarman Gastro Pub. Nå var de tilbake, denne gang for å teste nyåpnede Asia, vegg i vegg.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer