Problemer: Ikke lett å dele når det serveres tre eller fem porsjoner av hver rett. Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Problemer: Ikke lett å dele når det serveres tre eller fem porsjoner av hver rett. Foto:Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Det store deleproblemet

Nykommeren Asia Aker Brygge er verd å merke seg. Men kjøkkenet må lære seg å regne.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Vi må vel si oss enige i at oppussingen av Aker Brygge har vært vellykket?

Fredag nikket.

- Og det var på høy tid. Og jaggu har det ikke også dukket opp nye spisesteder som heller ikke er å kimse av.

For et par uker siden besøkte Robinson og Fredag Jarman Gastro Pub. Nå var de tilbake, denne gang for å teste nyåpnede Asia, vegg i vegg.

- Det var Druen som holdt til her før, ikke sant? sa Fredag, og så seg rundt i det luftige, store lokalet. De var blitt plassert i andre etasje, med utsikt over Rådhusplassen og Nesoddfergen.

- Stemmer. Og McDonalds. Så da kan det vel strengt tatt bare gå én vei.

Asia har samme eiere som Olivia-restaurantene, men her handler det om retter fra diverse asiatiske kjøkken.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn