Bokhyllene til Else Kåss Furuseth (35) er rensket for spenning. Med unntak av ei prompepute og en oppblåsbar tupé, da.
- Jeg elsker kokebøker, fastslår Else Kåss Furuseth.
Hun bærer et lass i armene, har hentet den ene boka etter den andre ut av hyllene. Den om sylting fra 1951 og «Jeg steger i Römertopf» med prisen 18,90 på oransje merkelapp. På spisebordet ligger «Forfatterne går til bords» og «The Decadent Cookbook» av Medlar Lucan og Durian Gray, sistnevnte med retter fra Marquis de Sade og Caligula.
Allerede abonnent? Logg inn
Våre beste tilbud!
Dagbladet Pluss
Mer å snakke om
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger