<strong>STYRKING:</strong> - Det første den nåværende regjeringen gjennomførte - de som i årevis har reklamert med at utdanning er det viktigste - var å øke andelen kristendomsundervisning i religionsfaget. For å si det forsiktig: Det er en hån mot skolen, mener lærer Håvard Tjora. Foto: Jørn H. Moen, Dagbladet
STYRKING: - Det første den nåværende regjeringen gjennomførte - de som i årevis har reklamert med at utdanning er det viktigste - var å øke andelen kristendomsundervisning i religionsfaget. For å si det forsiktig: Det er en hån mot skolen, mener lærer Håvard Tjora. Foto: Jørn H. Moen, Dagbladet Vis mer

- Det var en hån mot skolen da den nåværende regjeringa styrket kristendoms-undervisningen

En av tre går ut av videregående uten vitnemål. Tør vi å tenke nytt?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jeg skal innrømme noe litt klamt. Første gang jeg skulle stemme ved valg, så visste jeg ikke hvordan jeg skulle gjøre det. Jeg skjønte at jeg skulle plukke ut et parti og legge lappen i urnen, men det å krysse ut noen navn og sette inn andre, visste jeg ikke hvordan jeg skulle gjøre. Jeg fulgte med på skolen, og fikk ganske bra karakterer.

Jeg har seks års høyere utdannelse. Men jeg kunne altså ikke det mest basale i et demokrati, nemlig å avgi min stemme. Derimot kunne jeg fortalt deg hvordan du deriverer en andregradslikning.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer