- Det var ikke så lett å være menneske før heller. Om noen trodde det

Gode gamle dager?

BEDRE FØR? - I diskusjoner om mer spilletid og klaging på hvorfor vi heller ikke denne påskeferien skal bo på hotell, må jeg stadig stoppe meg selv fra å argumentere med «da pappa var på din alder...». Foto: NTB SCANPIX
BEDRE FØR? - I diskusjoner om mer spilletid og klaging på hvorfor vi heller ikke denne påskeferien skal bo på hotell, må jeg stadig stoppe meg selv fra å argumentere med «da pappa var på din alder...». Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Du kan ikke alltid si det der, pappa.

Hun hadde rett. I diskusjoner om mer spilletid og klaging på hvorfor vi heller ikke denne påskeferien skal bo på hotell, må jeg stadig stoppe meg selv fra å argumentere med «da pappa var på din alder...».

Å sammenlikne egen oppvekst med nåtid, er vanskelig å unngå som småbarnsforeldre. Jeg forsøker å slutte med det, og fikk uventet hjelp da jeg på besøk hos svigermor kom over «Hjemmet og vi». Et praktverk på over tusen sider med tips og triks for et harmonisk liv i hjemmet. I forordet står det blant mye annet:

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer