Du leser nå Dagbladet Pluss

- Det var ikke snakk om noe kjærlighetsforhold. Jeg ble lokket inn i det

Carola Häggkvist (49) om jenteflørten, arrestasjonen og de ti flyktningene hun har hjemme i stua.

THE SKY IS THE LIMIT: 
- «Nu ökar vi» er et av mine yndlings
uttrykk. Når det er som mest makset, så gir jeg enda mer gass, sier Carola, som har ti flyktninger boende hjemme hos seg, og planlegger å la flyktningene som bor hjemme hos henne synge med på julekonserten hennes. Foto: BENJAMIN A. WARD
THE SKY IS THE LIMIT: - «Nu ökar vi» er et av mine yndlings uttrykk. Når det er som mest makset, så gir jeg enda mer gass, sier Carola, som har ti flyktninger boende hjemme hos seg, og planlegger å la flyktningene som bor hjemme hos henne synge med på julekonserten hennes. Foto: BENJAMIN A. WARDVis mer

Blekt morgengry på Kos. Lyden av bilhjul flerrer gjennom trange gater. Tre biler i vill jakt. I baksetet på den første: en gjeng fortumlede pakistanske flyktninger som nettopp har krysset Middelhavet i gummibåt. Og bak rattet, Carola Häggkvist, som med snartenkte manøvre forsøker å riste av seg forfølgerne. Alt for en båtmotor som noen grekere vil ha kloa i, men som Carola tviholder på fordi flyktningene tross alt har betalt for den.

- «Gi meg 50 euro, ellers beholder jeg motoren!» sa jeg til dem, forteller Carola. - Jeg var sliten og litt overmodig. Og da ble det biljakt, akkurat som i en film. Plutselig hadde jeg to biler etter meg i vill fart.

Hun demonstrerer noen krappe svinger med venstrehånda i et høyt rally-grep, og den høyre opp mot øret.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.