Det verste jeg vet

Det ingen skulle tru at nokon kunne ete, råder det brente lams taktikk.

Skitrøykt lam: Sigurdbjørn Hjaltason serverer lam på tradisjonelt vis.Saueskitt blir samlet, trampet og blandet med halm. I løpet av 2 uker blir kjøttet konservert ved at man brenner saueskiten.
Skitrøykt lam: Sigurdbjørn Hjaltason serverer lam på tradisjonelt vis.Saueskitt blir samlet, trampet og blandet med halm. I løpet av 2 uker blir kjøttet konservert ved at man brenner saueskiten. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvis man skulle forsøke å lage serien «Der ingen skulle tru at nokon skulle bu» på Island, ville mulighetene til stadig nye programmer være bortimot uendelige. Men jeg er redd det ville være vanskelig å få folk til å se på programmet. De ville ikke skjønt underholdningsverdien.

Det er nemlig noe Oddgeir Bruaset-aktig over hele landet: Store, øde landskap, sauer og sno. Selv i hovedstaden går folk med tjukke håndtovede kofter og 1080-tallsfrisyrer. På flyplassen støtte jeg på Per Olaf Lundteigen på vei hjem etter studietur. «Det var de beste av oss som dro hit», sa Sp-politikeren, før han vendte hjem til kontoristene og oljerentistene i gamlelandet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer