Dette er «shrinkage»

Gigantskrotum trekker seg inn og ut ved hjelp av sensorer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

EN TRÅDLØS VOODO-DUKKE er blant oppfinnelsene kunststudentene ved Ticsh kunstskole i New York presenterte på sin vårutstilling ITP i går kveld.

Dukken ser ut som en vanlig voododukke, og du kan bruke nål på den. Da sender den smser, eposter med forbannelser til den du har lagt inn kontaktinformasjonen til, eller ringer dem opp. Den har nemlig trådløs nettilkobling.

Ubegrenset plaging er ikke tilrådelig. Dukken har kamera i øynene, og overbelaster du den, tar den bilde av deg og sender til offeret ditt.

Dukken er laget av Rodrigo de Benito og Zannah Marsh, som studerer ved skolen som har som mål å utforske kommunikasjonsteknologi i kunst.

- Tele pricker-prosjektet er designet for pøbler, kjærester som er blitt dumpet og hevngjerrige ansatte, skriver studentene på nettsida si.

Du kan se en demonstrasjon av dukken hos Gizmodo. I videoen sender den en «eiendoms-forbannelse» til det utplukkede offeret. Den varsler at naboene kommer til å ha høylydt sex til alle døgnets tider.

DE DIGRE TESTIKLENE som er laget av Jason Krugman, Stella Kim og Ben Chao trekker seg sammen og utvider seg avhengig av temperaturen i rommet. De påvirkes også av at du tar på dem. The Teste Touch heter prosjektet, som beskrives nærmere på nettsida til prosjektet. Studentene er opptatt av anatomi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer