Bente Træen

Dette er tegn på sykelig sex-avhengighet

Når seksualdriften skaper problemer.

AVHENGIGHET: - Sexavhengigheten kan gå utover parforholdet, familie og venner, eller jobb og økonomi, skriver Bente Træen. Foto: NTB SCANPIX
AVHENGIGHET: - Sexavhengigheten kan gå utover parforholdet, familie og venner, eller jobb og økonomi, skriver Bente Træen. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De seinere årene har temaet sex-avhengighet stadig dukket opp i media. Det forholder seg imidlertid slik, at sexavhengighet ikke er en egen diagnose. Forskere har for eksempel konkludert med at det ikke er noe i hjernen som skiller de som definerer seg som sexavhengige fra ikke-sexavhengige.

Det innebærer likevel ikke at enkelte kan ha en seksualdrift som oppleves som sterk og vanskelig å kontrollere, og at det oppleves som et problem for den det gjelder.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer