Dette får meteorolog Bente Wahl (49) klump i magen av

Værmeldingen har en sentral plass i nordmenns hverdag.

STORMFULL JOBB: Bente Wahl og hennes kolleger ved Meteorologisk institutt er flinke til å melde riktig vær. Men også de beste kan bomme. Det har Wahl erfart. Og det er ingen god følelse.
STORMFULL JOBB: Bente Wahl og hennes kolleger ved Meteorologisk institutt er flinke til å melde riktig vær. Men også de beste kan bomme. Det har Wahl erfart. Og det er ingen god følelse. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

– Hvis jeg er i settinger der jeg ikke kjenner så mange, er det bare å fortelle hva jeg jobber med, så går praten lett. For er det noe du kan snakke med alle om, uansett alder, samfunnslag, kjønn eller politisk tilhørighet, så er det været, sier meteorolog Bente Wahl.

Og legger til:

– Jeg tror leger opplever noe av det samme. For i likhet med været, elsker folk å snakke om sykdommer. Jo, den der er nok ganske sikker: Dårlig på small talk, velg utdannelse innen medisin eller meteorologi. He-he.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer