Dette gjorde Andreas Viestad da barna ville ha «vanlig» mat

Å lage spagetti med kjøttsaus kan ta 20 minutter – eller et døgn.

LANGSOM KJØTTSAUS: Planlegger du godt nok, kan du brune kjøttet først og så bake det over natta. Foto: Mette Randem
LANGSOM KJØTTSAUS: Planlegger du godt nok, kan du brune kjøttet først og så bake det over natta. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Liker dere det ikke?

En nølende stillhet, som av utenforstående kunne tolkes som høflighet, senket seg rundt bordet – og over min herlige steinsopprisotto med duebryst.

- Det er ikke det, altså… sa min datter.

- Men kan vi ikke av og til ha noe helt vanlig til middag?

De andre barna nikket samtykkende, før de brøt ut i rop om vanlighet.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer