Dette har du trolig aldri gjort med kylling før

Kylling og Skipper'ns favoritt i dagens mattips.

KYLLING OG SPINAT: Også selvlaget rødløksalsa og cottage cheese er med i denne kylligwrap'en. Foto: Veslemøy Vråskar
KYLLING OG SPINAT: Også selvlaget rødløksalsa og cottage cheese er med i denne kylligwrap'en. Foto: Veslemøy VråskarVis mer

En wrap kan fylles med mye godt, i dag kan du for eksempel fylle den med kylling, spinat, cottage cheese og en selvlaget rødløksalsa. Friskt og sommerlig, og dessuten sunt.

Innholdet av nitrat i spinat og enkelte andre grønnsaker bidrar til å styrke muskulaturen. Ikke helt tilfeldig at muskuløse Skipper'n tok seg en boks når han skulle ha mat.

Dette middagstipset er også raskt å lage. Du får en sunn, god middag i en fei.

Dette trenger du til 4 porsjoner kyllingwrap med spinat og rødløksalsa:

600 g kyllingfilet

1 ss rapsolje

1/2 ts salt

1/2 ts pepper

RØDLØKSALSA:

1 stk rødløk

2 stk eple

3 ss finhakket frisk kruspersille