Dette kan gjøres for å unngå hyttekonflikter i sommer

Verter med sære regler og gjester med forventninger om luksusbehandling.

Fint for kjernefamilien: - Jeg tenker det er bra for familien å leve tett og ha sine greier. Men for gjester kan det skape avstand og være et irri­ta­sjons­moment, sier samlivsekspert, Bjørk Matheasdatter. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
Fint for kjernefamilien: - Jeg tenker det er bra for familien å leve tett og ha sine greier. Men for gjester kan det skape avstand og være et irri­ta­sjons­moment, sier samlivsekspert, Bjørk Matheasdatter. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ikke før har du lagt ut bildene av det nye feriehuset ditt, så står de første sommergjestene der. Noen av dem har du invitert. Noen har meldt seg på gratishaugen i reineste inter­vjustil: «Ser fint ut! Er det ved sjøen? Har dere båt? Stor?»

Andre igjen har bare stukket innom på vei til det egentlige feriemålet, men bestemmer seg for å bli. Ei uke. Og ei til. Og vips, så er ferien din over og du har ikke rukket å prøve den nye hengekøya, lese den nyinnkjøpte boka eller ta de planlagte morgenbadene.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer