<strong>GI JERNET:</strong> La vaffelhjernet stå framme hele tida, oppfordrer matskribent Andreas Viestad. Foto: Mette Randem
GI JERNET: La vaffelhjernet stå framme hele tida, oppfordrer matskribent Andreas Viestad. Foto: Mette Randem Vis mer

Disse vaflene kan du spise til frokost

Duften av havrevafler får familien til matskribent Andreas Viestad opp av senga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hjertet av norsk matkultur er ikke torskemølje eller fårikål, selv om begge deler representerer noe av det beste landet har å by på, både av natur og kultur. Det virkelige hjertet er hjerteformet og kan lages av nesten hva som helst, så lenge man har et vaffeljern. Vaffelen representerer stedet vi endte opp etter tusen år med slit og overlevelse, polferder og nasjonsbygging – et hyggelig land med hyggelige folk som går på besøk til hverandre og lager vafler. Hvordan kan noe så sentralt, noe så elsket og allment akseptert samtidig være undervurdert? Fordi vi ikke gjør nok ut av vaffelen, vi ser ikke at den har et potensial som noe mer enn bare kosemat til kaffen. Med et vaffeljern kombinert med litt kjærlighet og fantasi, kan vaffelen bli akkurat det du trenger, til fest og hverdag, morgen og kveld. Vaffeljernet kan stå framme hele tiden.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer