Du leser nå Dagbladet Pluss
ALDRI SUR: Når du legger turen sørover på jakt etter sommeren - og fryser mer enn hjemme - da føler du deg lurt. Foto: NTB Scanpix
ALDRI SUR: Når du legger turen sørover på jakt etter sommeren - og fryser mer enn hjemme - da føler du deg lurt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ditt beste ferieland?

Kalde fakta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

– Norway? Oh, I see. Er ikke der fryktelig, fryktelig kaldt? Går det an å bo der? Altså, you know, sånn året rundt?

Det var helt i begynnelsen av februar og jeg var på ei ukes ferie i New York. Det var første gang jeg besøkte den fantastiske byen. Nå var jeg på fest og ble stående og prate med et par ekte newyorkere, født og oppvokst i Brooklyn. Og på sitt sjarmerende, men litt naive vis, spurte de meg ut om hvordan det var å bo så langt nord som Norge. Om man måtte holde seg innendørs om vinteren, eller om hele befolkningen migrerte lenger sørover halve året. Jeg vurderte et øyeblikk å gi dem en kjapp innføring i Golfstrøm-effekten, men siden jeg allerede hadde lært meg de grunnleggende kodene for small talk, gjorde jeg ikke det.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer