Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Djevelsk kylling

Fire porsjoner på ca. 40 minutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

4-6 rå kyllinglår 1/2 dl olivenolje 1 ts salt Nykvernet pepper. Marinade: Saften av 2 sitroner 1-2 finhakkede chilipepper Noen kvister finhakket rosmarin. I stekeovn ved 225 °C. Jo mer chilipepper du bruker på kyllinglårene, desto mer «djevelske» blir de. Mariner kyllinglårene et par timer i sitronsaft tilsatt finhakket chilipepper og rosmarin. Rør sammen olivenolje, salt og pepper og pensle lårene med blandingen. Legg dem i ei ildfast form og stek dem 20- 30 minutter. Pensle med olje underveis. Server kyllinglårene med pasta.