Dødsfallet

For Olav Gunnar Ballo (52) har det vært nødvendig å få vite mest mulig om datterens selvmord på studenthjemmet i Nice.

I KAJAS FOTSPOR: For meg er det godt å være på de samme stedene Kaja levde de siste seks månedene av livet sitt, sier Olav Gunnar Ballo. Her på høyden over Nice hvor Kaja ofte gikk tur.
I KAJAS FOTSPOR: For meg er det godt å være på de samme stedene Kaja levde de siste seks månedene av livet sitt, sier Olav Gunnar Ballo. Her på høyden over Nice hvor Kaja ofte gikk tur. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

— Herfra hoppet hun ...

Olav Gunnar Ballo står på balkongen i studenthjemmet i Nice hvor datteren Kaja Bordevich Ballo satte et brutalt punktum for sitt tjueårige liv 28. mars i fjor.

Det har vært et år der den profilerte stortingsrepresentanten og erfarne legen selv har vært i ferd med å gi opp. Syk av sorg, dager av tungsinn det har vært umulig å stå opp til. Avløst av produktive arbeidsuker, pludring med yngstedattera Oda (2) og bjeffing mot andre politikere. Mest av alt har han ikke klart å sitte i ro. Da har han syklet, løpt — og skrevet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer