Dødsfallet

For Olav Gunnar Ballo (52) har det vært nødvendig å få vite mest mulig om datterens selvmord på studenthjemmet i Nice.

I KAJAS FOTSPOR: For meg er det godt å være på de samme stedene Kaja levde de siste seks månedene av livet sitt, sier Olav Gunnar Ballo. Her på høyden over Nice hvor Kaja ofte gikk tur.
I KAJAS FOTSPOR: For meg er det godt å være på de samme stedene Kaja levde de siste seks månedene av livet sitt, sier Olav Gunnar Ballo. Her på høyden over Nice hvor Kaja ofte gikk tur. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

— Herfra hoppet hun ...

Olav Gunnar Ballo står på balkongen i studenthjemmet i Nice hvor datteren Kaja Bordevich Ballo satte et brutalt punktum for sitt tjueårige liv 28. mars i fjor.

Det har vært et år der den profilerte stortingsrepresentanten og erfarne legen selv har vært i ferd med å gi opp. Syk av sorg, dager av tungsinn det har vært umulig å stå opp til. Avløst av produktive arbeidsuker, pludring med yngstedattera Oda (2) og bjeffing mot andre politikere. Mest av alt har han ikke klart å sitte i ro. Da har han syklet, løpt — og skrevet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer