Dødsfallet

For Olav Gunnar Ballo (52) har det vært nødvendig å få vite mest mulig om datterens selvmord på studenthjemmet i Nice.

I KAJAS FOTSPOR: For meg er det godt å være på de samme stedene Kaja levde de siste seks månedene av livet sitt, sier Olav Gunnar Ballo. Her på høyden over Nice hvor Kaja ofte gikk tur.
I KAJAS FOTSPOR: For meg er det godt å være på de samme stedene Kaja levde de siste seks månedene av livet sitt, sier Olav Gunnar Ballo. Her på høyden over Nice hvor Kaja ofte gikk tur. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

— Herfra hoppet hun ...

Olav Gunnar Ballo står på balkongen i studenthjemmet i Nice hvor datteren Kaja Bordevich Ballo satte et brutalt punktum for sitt tjueårige liv 28. mars i fjor.

Det har vært et år der den profilerte stortingsrepresentanten og erfarne legen selv har vært i ferd med å gi opp. Syk av sorg, dager av tungsinn det har vært umulig å stå opp til. Avløst av produktive arbeidsuker, pludring med yngstedattera Oda (2) og bjeffing mot andre politikere. Mest av alt har han ikke klart å sitte i ro. Da har han syklet, løpt — og skrevet.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer