Du leser nå Dagbladet Pluss

Dorthe Skappel om strikke-kontroversene: - Dette er farlig grunn å bevege seg på, men strikking har litt «bunadspoliti» over seg

Hun elsker strikking, men blir veldig lei seg av det som skjer i TV 2.

NØSTEDAME: - Når jeg ser tilbake tenker jeg «wow». Ja, jeg laget en barnebok, en badedraktkolleksjon, gjort alt dette. Nei, jeg har ikke blitt steinrik, ingenting har blitt «over the moon» fantastisk på noen måte. Men jeg har prøvd og gitt det en sjans., sier Dorthe Skappel hjemme i strikkesofaen. Foto: NINA HANSEN
NØSTEDAME: - Når jeg ser tilbake tenker jeg «wow». Ja, jeg laget en barnebok, en badedraktkolleksjon, gjort alt dette. Nei, jeg har ikke blitt steinrik, ingenting har blitt «over the moon» fantastisk på noen måte. Men jeg har prøvd og gitt det en sjans., sier Dorthe Skappel hjemme i strikkesofaen. Foto: NINA HANSENVis mer

- Jeg synes det er vondt, vanskelig og ganske sårt å se folk jeg har gått i gangene med oppleve dette. TV 2 vil overleve, men for personene som jobber der er dette en personlig krise, sier programleder Dorthe Skappel (52).

Hun har vært i TV 2 siden kanalens startfase, og kan trygt kalles en gallionsfigur. Fremdeles har ingen sluttpakkerunder fått henne av skuta, hun henger med og ser bølgene gå høye. TV 2 skal spare 350 millioner før 2020, folk på alle nivå har sluttet. Programmer flyttes, kuttes og Skappels kjendisprogram går inn i sin 30. sesong.

- Vi vet at lineær-TV går ned. Det betyr ikke at folk slutter å se på TV. Det vil alltid være rom for god underholdning, sier hun.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.