Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Dro på seilas i Stillehavet: - Mange blir nesten begeistret over å høre at det ikke gikk knirkefrit

- Målet med tv-serien er å formidle enkle budskap som at det går an å ha det fint sammen uten alle tingene vi har hjemme, sier Thomas Lien

Hele gjengen: Familiene Matheson/Mestad og Lien/Nordhagen er gode venner og naboer hjemme i Norge - og nå også turkamerater. Fra venstre: Jack Lien, Jørgen Brevik (fetteren til Jack og Ivi har vært med på begge turene til Tikopia), Thomas Lien, Henrik Mestad med datteren Iben på fanget, Adele Matheson Mestad med datteren Vilja på fanget, Ivi Lien (foran) og Susann Nordhagen. Foto: Privat
Hele gjengen: Familiene Matheson/Mestad og Lien/Nordhagen er gode venner og naboer hjemme i Norge - og nå også turkamerater. Fra venstre: Jack Lien, Jørgen Brevik (fetteren til Jack og Ivi har vært med på begge turene til Tikopia), Thomas Lien, Henrik Mestad med datteren Iben på fanget, Adele Matheson Mestad med datteren Vilja på fanget, Ivi Lien (foran) og Susann Nordhagen. Foto: Privat Vis mer

Det heter Stillehavet, sa jeg, og så vel for meg at jeg skulle gå rundt på båten i solhatt og hvit kaftan og spise frukt, ikke sant?

Adele Matheson Mestad bryter ut i latter. Det samme gjør resten av gjengen som flokker seg rundt et kafébord på Bygdøy. Ungene ler over boller og brus, de voksne til hverandre.

Vennefamiliene Matheson/Mestad og Nordhagen/Lien er to familier som tør å gjøre slikt mange av oss drømmer om, men få gjennomfører: Å ta med store og små ut på eventyr til andre siden av jorda.

Øya som sjeldent besøkes

I fjor sommer pakket de snippsekkene og bega seg ut på seilas i Stillehavet, en reise som tok en uventet vending, og som snart deles på tv.

For du har kanskje sett familien til regissør Thomas Lien før? De er for lengst blitt et kjent syn for alle med barn i barne-tv-alder.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr 1 uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr 1 måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,76 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Alle abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?