Dro på tre ukers sommerferie med eksen – for barna

Hvert år opplever titusener av barn i Norge at foreldrene går fra hverandre. Det er ikke tilfeldig om det går bra eller ikke.

PRØVELSEN: Familien på Universal Studios i Los Angeles. – Vi gikk nesten hånd i hånd 12 timer om gangen, det tar mer krefter, sier pappa Are Kvalbein Blyverket.
PRØVELSEN: Familien på Universal Studios i Los Angeles. – Vi gikk nesten hånd i hånd 12 timer om gangen, det tar mer krefter, sier pappa Are Kvalbein Blyverket. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En familie sitter henslengt i de svarte skinnstolene ved flygaten, mens de venter på å få gå om bord i flyet til Los Angeles. De er to voksne og to barn – prototypen på en kjernefamilie.

På bildet som mamma Clarissa legger ut på Instagram, sitter sønnen Mio (10) med beina i fanget på pappa Are. Sne (12) holder armen rundt skulderen til mamma, som igjen har lagt ei hånd på datterens kne. De smiler, klare for 18 dagers familieferie i USA.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer