<strong>PRØVELSEN:</strong> Familien på Universal Studios i Los Angeles. – Vi gikk nesten hånd i hånd 12 timer om gangen, det tar mer krefter, sier pappa Are Kvalbein Blyverket.
PRØVELSEN: Familien på Universal Studios i Los Angeles. – Vi gikk nesten hånd i hånd 12 timer om gangen, det tar mer krefter, sier pappa Are Kvalbein Blyverket. Vis mer

Dro på tre ukers sommerferie med eksen – for barna

Hvert år opplever titusener av barn i Norge at foreldrene går fra hverandre. Det er ikke tilfeldig om det går bra eller ikke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En familie sitter henslengt i de svarte skinnstolene ved flygaten, mens de venter på å få gå om bord i flyet til Los Angeles. De er to voksne og to barn – prototypen på en kjernefamilie.

På bildet som mamma Clarissa legger ut på Instagram, sitter sønnen Mio (10) med beina i fanget på pappa Are. Sne (12) holder armen rundt skulderen til mamma, som igjen har lagt ei hånd på datterens kne. De smiler, klare for 18 dagers familieferie i USA.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer