Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Drømmedykker

Han drømmer om å være dykkerinstruktør på ei sydhavsøy. Men neste uke må Claes Olsen (31) nøye seg med å være sjef for Øyafestivalen i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du det bra nå? - Jeg har det kjempebra. Har akkurat vært på ferie i Honduras og Costa Rica, og det var knall. Hva var det første du tenkte på da du våknet i dag morges? - Jeg tenkte ikke så veldig mye. Jeg var fortsatt litt trøtt og sliten og døgnvill etter turen, og sov da du ringte. Hva er meningen med livet? - Å ha det bra, og at andre rundt deg har det bra. Og så tror jeg det er viktig å gjøre noe fornuftig og kreativt. Hva er det lureste du har gjort? - Det å oppdage gleden ved å reise. Hvis du fikk en million kroner, hva ville du brukt dem på? - Det er vel nå jeg skal si noe om fattige barn i Afrika, men jeg tror jeg ville startet et fond for norsk rock. Hvordan vil du bli husket? - Som en kreativ, interessant og omsorgsfull person. Er det noe du angrer i livet? - Nei... man må jo stå for det man gjør, så jeg tror ikke det er så mye jeg angrer på. Hva er favorittordet ditt? - Det egner seg ikke på trykk. Ord du er lei av? - Artig. Det er et teit ord. Hvilket yrke kunne du tenkt deg å prøve, bortsett fra ditt eget? - Ganske mange. Dykkeinstruktør på ei skikkelig digg øy ville ikke vært så dumt. Hvis himmelen fantes, hva ville du likt at Gud sa idet du ankom? - Jeg tror ikke på noen gud, jeg. Håper i stedet at jeg kommer til et sted hvor det ikke finnes verken religion, krig eller elendighet.

Foto: Scanpix