Dronningen av Farris

Det var ektemannen Stein Erik Hagen (52) som fikk Mille-Marie Treschow (54) interessert i spa. Det kan hun, noe motvillig, fortelle om.

Mea culpa: Hver dag virvler 3200 kubikk kildevann fra 55 meters dyp inn i kildevannsgrotta. — Denne grotta minner meg om et fantastisk sted i Sveits, Therme
Vals. Det badet ble fredet bare to år etter at det ble åpnet, så spesielt er det, sier Petter A. Stordalen
Mea culpa: Hver dag virvler 3200 kubikk kildevann fra 55 meters dyp inn i kildevannsgrotta. — Denne grotta minner meg om et fantastisk sted i Sveits, Therme Vals. Det badet ble fredet bare to år etter at det ble åpnet, så spesielt er det, sier Petter A. Stordalen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

html,body { border: 0px; } MILLE-MARIE TRESCHOWS blikk er bistert. Hun smeller:

—Jeg skal lese manus. Ja, hvis ikke blir det ikke noe intervju!

De fleste intervjuer med Mille-Marie Treschow omtaler henne som ei særdeles strikt dame. Det stemmer med virkeligheten.

Det er dagen før åpningen av Farris bad, hjertebarnet til henne og ektemannen Stein Erik Hagen — som de har brukt over 500 millioner på. Stemningen er hektisk, 150 arbeidere gjør alt de kan for å klargjøre de 400 tonnene med larvikitt, glass og bøk som skal innvies om få timer. Bygningen på 15 000 kvadratmeter er tegnet av Halvorsen & Reine, men med mer enn to fingre med fra eierne.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer