Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Du elsker å fortelle at de er homo, er utro og har nye silikonpupper

Derfor når kjendisryktene sjelden avisforsidene.

LEGNINGSSPREDNING: Komiker Henrik Thodesen, skistjerne Vegard Ulvang og fiolinist Arve Tellefsen har alle måttet avvise at de er homofile. Illustrasjon: ANDRÉ MARTINSEN
LEGNINGSSPREDNING: Komiker Henrik Thodesen, skistjerne Vegard Ulvang og fiolinist Arve Tellefsen har alle måttet avvise at de er homofile. Illustrasjon: ANDRÉ MARTINSEN Vis mer

(Magasinet): Tittelen «Her er Vegards kjæreste» sto på forsiden av VG en vårdag i 1993.

Bildet under de store bokstavene viste en bil i fart - med skistjernen Vegard Ulvang bak rattet og italienske Manuela di Centa i setet ved siden av.

Avisa kunne avsløre at de to skiløperne var blitt et par. Artikkelen fortalte hvordan de to «gjennomførte et fint lite skuespill for å snike seg usett ut» fra et arrangement, før de «raste av gårde» i bilen VG hadde fotografert.

Ifølge avisa hadde det lenge versert rykter om Ulvangs kjærlighetsliv. VG skrev ikke hva ryktene gikk utpå, men beskrev en rykteflom som var så heftig at den var blitt en belastning.

At romansen mellom de to skiløperne ble avslørt denne dagen var nok ikke så tilfeldig som avisa ville ha det til, for ifølge de falske ryktene var det ikke di Centa som var Ulvangs utkårede - det var fiolinisten Arve Tellefsen.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?