DAGBLADET-KOKKEN: - Frokostsalater er gammel tradisjon, sier Charlotte Mohn.
DAGBLADET-KOKKEN: - Frokostsalater er gammel tradisjon, sier Charlotte Mohn.Vis mer

- Du finner ikke italiensk salat i Italia

Her er Dagbladet-kokkens tips til sunne frokostsalater.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

OPAKER GÅRD i Hedmark (Dagbladet): Hvis du tror at Dagbladets kokk Charlotte Mohn i dag anbefaler ikke-magert pålegg på brødskiva, vil hun protestere heftig. For nettopp majones tenker mange som unødvendige kalorier.

Mye bedre enn smør –Er majones så ille da? Spør Charlotte og svarer selv: –Det er eggeplommer og olje – og det er mye bedre enn smør.

På menyen på Opaker står tre påleggssalater: Reke, rødbet og italiensk salat.

–De fleste har en eller annen salat på sitt spisebord til frokost, sier Charlotte.

Kroppen trenger olje Hun bruker tid på å overbevise oss om at dette er sunt. Fordi kroppen trenger olje. Men minner om at det er forskjell på hjemmelaget majones – og den du kjøper i butikken.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn