Du må kjempe for din rett til å feste

Anne Gunn er glad for at venninna ble sagt mid i mot, da hun antydet at hun ikke orket å feste.

UTDØENDE FEST: Fylla er et sjeldent sted der man kan slippe seg ned, og bare være dum, stygg, ha det gøy og synge med den stemmen man har. Men nesten ingen forsvarer den dumme festen. Tegning: Finn Graff
UTDØENDE FEST: Fylla er et sjeldent sted der man kan slippe seg ned, og bare være dum, stygg, ha det gøy og synge med den stemmen man har. Men nesten ingen forsvarer den dumme festen. Tegning: Finn Graff Vis mer
Publisert

«Vi har ikke dratt hit for å spise!» Det var lørdag formiddag på et hotellrom. Det var oppvask. Ingen hadde tid til å vente med evaluering til etter hjemkomst. Hvert sekund som tikket forbi var belagt med gull.

For å kunne være her hadde alle lagt hvert sitt intrikate puslespill. Eksterne barnevakter var innleid, overtidsarbeid lagt ned og avspasering hentet ut. Interne forhandlinger med partnere var sluttført, nå satt vi her. Jentene på tur. Eller, rettere sagt, damene på tur.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer