Du strekker ikke til, du duger ikke, ingen ønsker å være sammen med deg

Snakker du til andre slik du snakker til deg selv?

FORHOLDET TIL DEG SELV: Om du ikke har et godt forhold til deg selv vil du ikke være i stand til å glede deg over verdens beundring. Foto: COLOURBOX
FORHOLDET TIL DEG SELV: Om du ikke har et godt forhold til deg selv vil du ikke være i stand til å glede deg over verdens beundring. Foto: COLOURBOX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Magasinet): Vi står hele tiden i et forhold til oss selv. Hvordan er vi i det forholdet?

Tenk deg at en av dine beste venner har satt seg som mål å gjøre det bra til en eksamen. Hun har store ambisjoner, arbeider målrettet - hun gjør alt som står i hennes makt for å møte mest mulig forberedt. Og så skjer det utenkelige - hun stryker.

Tenk deg en annen venn som har begynt i ny jobb og som gjør alt i sin makt for å få venner blant kollegaene, men som ikke vinner fram. Han får ingen venner på jobben.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer