Durek Verrett forklarer sine påståtte evner

... men professorer mener Verrett egentlig sier at han fungerer som mikrobølgeovn og at han mystifiserer vanlig medmenneskelighet

Durek Verrett forklarer sine påståtte evner
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Du hevder deg feilsitert av den norske pressen, men det hersker også forvirring rundt hvordan vi skal forstå ting du utvilsomt har sagt og skrevet. I et intervju med American Focus TV Network sa du følgende: «Det som skjer i sjamanisme, er at vi faktisk har evnen som gir oss tilgang til atomene. Vi kan rotere kjernen (nucleus) i atomene, i tillegg til elektronene i atomene, som bokstavelig talt reduserer alder. Dette er virkelig kraftige saker.» Hva mener du her?

- Kroppen er bygd opp av bestemte frekvenser. I sjamanismen går vi inn i frekvensene som produserer serotonin, dopamin og frigjør endorfiner. Det meste av det som gjør at kroppen din eldes, skyldes miljøforurensing og frie radikaler, men også produktene du bruker og hvordan kroppen regulerer seg selv. Sjamanismen regulerer kroppen på en måte som styrker hvordan kroppen fungerer gjennom mitokondrier. Du kan faktisk vitenskapelig se hvordan kroppen regenererer seg selv, fordi den ikke lenger har disse høye stressnivåene. Når jeg går inn, endrer det måten elektronene spinner rundt i kroppen din, fordi kroppen begynner å bygge opp et høyt energinivå. Når kroppen bygger energi, forer det mitokondriene som gir deg ungdommelighet og vitalitet. Vi tar ut all giftstoffene i kroppen. Skifter alle disse tingene, slik at alle molekylene, og alt i kroppen kan fungere, rotere og bevege seg på en måte som gir helse og vitalitet i systemet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer